TAG 888


Hmmm ni ainor punye psl la..xpsl2 kena tag..tp utk menyahut cabaran ainorkayno ni...Kita cb jwb apa yg pn ainor ni nak...ok, ni yg pn ainor nak :


-TAG 888-

1. Go to your photo files… select the 8th photo folder
2. Select the 8th photo in that folder
3. Post that photo along with the story behind it
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same


HAHAHAHAHAHA...nk tergelak pun ade...punye la dok sort file photo ni..harap dpt la pic yg ok sikit, tp blk2 keluar pic ni jgk...kekekeke...nk tau pic apa


(PAPA, JGN MARAH NO HEHEHEHEHE)


jeng jeng jeng . . .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


tarra



Opppss...kita kecik kan sikit pic ni (cover perut ckt ) hehehehe


2) Story disebalik pic ni

Xde story sgt disebalik pic ni...Pic ni ms pi Terengganu last year (August). Ms ni kami dkt homestay, attend wedding abg, sebelah pompuan. Hubby posing kat tepi keta ni sbb dok menuggu yg lain2 siap. Especially mama la yg selalu lambt ;) Hubby paling xsuka pic ni...sbb dia kata perut dia obvious sgt nmpk dia B*NC*T...hihihi (dok kata kurus lg tu). Tp utk menunjukkan kejujuranku pd pn ainor, B*NC*T pun B*NC*T la


3) Ok task seterusnye..

8 org yg aku nk TAG pulak (ade ke ni???)

1) mama adam (Ain)

2) monalisaCRV (AYesha Fadia)

Hmmmm xberjaya la task ni, sbb semua yg ade blog dah kena tag. Hahahaha






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Tgkla 2 beranak ni...Dlm keta pun jd!

Tgk la dua beranak ni...Actually ms ni papa n balqis ni dok tgg mama beli brg2 dapur...Dah lama sgt tgg kut, papa dia ambik la pic ni...snap sendiri pulak tu..haiyyaaa, dah mmg xde keje la tu..Hmmmmm yg balqis pun ON jerr..ANak dgn papa, sm jer..ADOIIII







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Family Day, Holiday Inn Resort, Penang (December 09)

Ni last year punye event...tp xkisah la kan hehehe ;)

FAMILY DAY 2009 - UniKL BMI
HOLIDAY INN RESORT,PENANG (11 DEC 2009-13DEC 2009)

Sebelum ni, Family Day UniKL BMI dkt Teluk Dalam, Pulau PangKor. Disebabkan ms tu balqis br berusia 3 bulan, hubby decide x pegi. Tkt jgk nk bwk balqis naik trun bot. Tkt meragam sepjang perjalanan..jenuh! So dah thn lps x pegi...family day ni wajib la pegi :0)

Ni antara pic di PENANG..



"Hmmm..mcm sama je bj mama n auntie fiza ni"




"Grand Dinner (Theme : 1Malaysia)"

Mlm tu mama n balqis pakai cheongsam. Papa pakai bj kemeja ala2 cheogsam jgk la...

"Otw ke Penang. Ms ni ats ferry"


"Around Holiday Inn Resort"

Actually dah xtau nk jln ke mn...so mama n papa lepak depan lobby...




"Papa n mama melayan balqis di pool"

Kesian kat papa, actually dia pun nk swim jgk...tp disbbkan mama dah xlrt nk melayan balqis, papa terpaksa la melayan balqis kat kids pool..jd la kn, lpskan kempunan nk main air.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

AKHIRNYE!!!

Lamanye x update blog ni...hmmm pjg la nk cita nape blog ni xsempat nk update....conclusion nye, setelah sekian lmnye mencari, AKHIRNYE, baru hari ini saya teringat ape password blog ni hahahaha

Entry ni kita update dlu la gambar2 balqis...Hmmm dah besar dah anak mama..


Balqis nk pi mn tu??


Hmmmm...papa punye keja la ni. Sampai kerut2 muka balqis.






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments