Congrates AiDa+DY

ComeLLnYErr DiA..

Entry ni especially dedicate to aida n DY..Actually couple ni dua-dua keje kat BMI (ofismate la kiranya 2-2 ni)

Congrates for newborn baby (girl+2nd baby) on 25 June 2009 at Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju.

Actually pic ni ihsan dr ibunye sendiri (aida) last week. tp sorry sgt2 sbb x sempat nk visit lagi. Mayb this week kut. Tgg Fiza+ainor (2-2org ni asyik cbuk je memanjang ;)

nama baby pun xsempat tny...cuma MMS ni title nye>>>>SARAH Jr. (kakak dia yg sulung nama sarah) so kita panggil sarah Junior la

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Sukenyer dia!!



SaYanGG Papa! SaYanGG Papa!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Balqis @ 10 months..






Today (29/6/09) genap la usia balqis 10 months.
Update balqis @ 10 months :

  • dah pandai sebut papa...papa
  • gigi dah 4 btg n dah blh ddk
  • pantang tgk camera, sengih sampai ke telinga
  • still minum susu mamex (pink n blue) n dah cb2 mkn porridge
  • tinggi ya amats..x mcm 10 months (ni ikut papa dia)
  • xblh nmpk kita jauh dr dia..kita bgn je, mula la bebunyi2..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Dah pandai drive ke??



Pantang naik keta, dia mmg nk dok tempat driver..Mcmla pandai drive..tp papa dia pun sm, dok layan dia, ajar ddk driver seat, skrg ni mmg menjerit la kalau letak dia kat baby seat.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

mirip sape..



Masamnye muka balqis ms ni..Hmmm tp kan bile tgk pic ni, rsnye balqis ni lebih mirip rupa sape??? papa ke mama?? rsnye 2-2 kut..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

BaLQis WiTh SuNgLAssES..




Pic ni kat shah alam. Attend wedding cousin hubby. Kami ni tgh menunggu mak tok balqis (my mother in law) besembg2 dgn sedara lain..sementara menunggu, layanla kerenah si kecik ni kat luar dewan.. Hmmm tgk tu, dgn sunglasses papa pun jd!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

BaLQis Oh BaLQis..


ishh..ishh...ishh...Nape sampai muncung mulut2 tuh..

Dah mcm ank cina pulak mama tgk..sengih sampai sepet mata2 :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

oTw to TaiPing..






Pic ni di "snap" ms otw blk kg hubby kat perak. Actually, almost everyday hubby dok sebut nk blk kg dia..tp ade je halangannye..weddingla, classla, mcm2 la... N one day ni, disebabkan teringat sgt kat kg dia, hubby decide nk blk jgk perak on 13/6/09, night..

Just imagine, aritu keje, then blk keje around 8pm, packing2 n trs drive blk perak..Otw tu, hubby x bg tdo, suh teman dia sembg2, sebab tkt dia mengantuk, then dah xde keje, so nk hilang kan ngantuk, snap la pic balqis tgh tdo..hmmm balqis ni, naik2 je keta, trs tdo sampaila ke perak...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

DhE RHu Beach REsort..KuAntaN

Disinila tempat ber"workshop" last 2 weeks. Hmmm averagenye, okla...food pun not so bad, but yg paling bestnyeee swimming pool kat situ...so bigggg...tgk pic nih..













Tgk la tu, excited sungguh nk swimming ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

My 1sT TeeTH..

Habit br balqis : Dok keje sengih (ketawa) je la ank dara ni skrg, tunjuk gigi dia 2 btg tu hehehe..





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

KErja..KErJa...KerJA...

Salam..

Mgg ni terlalu sibuk dgn kerja. Kerjja..kerja..kerja...BYKNYERR KERJA yg ada dateline..Academic Planning, Timetable, Training n workshop..
Mgg ni xblh nk fokus keje kat opis..byknyee pending.. coz ade Workshop yg bakal menunggu...


Title : Reharnessing Audit Skills and Preparation of Internal Audit W/shop
Venue : DeRhu Resort Hotel Kuantan
Date : 16-18 June 2009

ACtually xtau ape kebendanye w/shop ni, tp yg pasti nye psl audit la. Tomorrow, betolk dr BMI around 11am. Hope everythings ok la kat sana. N yg sedihnye i'm gonna miss my homey homey ~ Balqis (3rd time ni tggl dia :(

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

LiKe FAtheR LikE DaughTer

Tgk la dua beranak nihh....org kata balqis ni sebijik muka papa dia..Hmmmmm ye ke????

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

My NiEcE...Qistina Umairah (Kak Long aka Nana)










Ini la satu2 nye anak sedara kesayanganku...Tgk la aksi2 anak dara nih...bab suh bergaya, serah je kat dia ;)
dia la yang paling sayang & close dgn balqis...sampai kan kdg2 x bg balqis balik umah..

On her 3rd Birthday

Venue : KFC Sg Chua, Kajang
Date : 3rd January 09
Time : 3.00pm-5.00pm









  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments