"Dia dok khusyuk minum susu"


Ms ni pi raya umah my SIL kat klang. X nmpk mcm ry pun si kecik ni..sbb sampai2 je dia trs mengamuk2 nk mandi. So lps mandi, trs bg dia pakai t-shirt je.
Hmmm Balqis dah pandai pegang botol susu sendiri skrg. Kurang la satu keje mama hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

@ pLayGroUnD with KaK LoNg



Playground Prima Saujana, near Tok mAma's HouSe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

HoBBy BaRu!!



Inilah hobby baru si kecik ni...suka panjat tangga! Xkira di mn dia berada, pantang nmpk tangga...sure dia akan start aktiviti dia...memanjat sampai penat!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Latest Pic Balqis




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

balqis BerbajU kurUnG





Tgk la anak dara ni. Actually, ni ms 1st day ry. OTW blk taiping. Bile tgk gambar ni, terdetik dlm hati "dah besar dah balqis ye" hehehehe. Tp perasan x, kebykn gambar balqis semuanye di "snap" ms balqis ddk kat baby seat hmmm. Mama pun xtau kenapa ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

PIc Balqis Warded



Ms ni dia dah sihat...Sempat lg mama&papa balqis ni trun mnum kat coffee house. ptg ni balqis dah blh discharged.




PiC = (Balqis dok mcm biscuit ms ni, itu je la mkanan yg dia blh mkn ms tu..mknan org sakit ;)

Tgk la tgn balqis...punye la pjg kena balutnye..ms nk kena inject tu...dia punye la menangis...just imagine, nk masuk ward kena tgg dkt 5 jam, dr kul 5.30ptg sampai 10.30mlm, br dpt masuk bilik. Allah je yg tau ms ni..dgn balqis menangis x berhenti2, dgn patient ramai...pening..pening.....padahal klu ikutkan KPJ kjg dah booked dah b4 kami dtg. tp alhamdulillah, sepjg balqis kat hosp, dia x byk ragam sgt.




Sedih sgt ms ni..Balqis diarrhea teruk sgt, sampai x blh nk tdo..bile peluk dia, baru dia tdo...Ms ni jgk br lps g Hospital..tp disbbkan ward hospital pun full (sbb virus H1N1), so kami ni terpaksa tgg hospital call utk admit balqis. Esknye, balqis still x ok, sekali lg kami ke hospital, pediatrician balqis, Dr Mahani kata dia kena jgk warded balqis sbb tgk balqis dah x aktif. Dia terpaksa transfer balqis ke ampang putri, sbb hosp lain penuh.








  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

Learn FrOm June..thanks JUne



Cantikkan?? br testing2..nnt dah free, br upload pic byk2...hmmm tp xtau la bile nk free nye kan..
tungGuu..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments