Update story

Hallo...

Rsnye dah lm sgt x update blog ni. Bz yg teramats 2 bulan ni...ok la just nk update ckt cita kat blog ni...

July 09.

12 July 09 - Bz dgn registration new students..Registration ni ari ahad, so mmg the whole day la kat opis.

13 July-31 July 09 - During this week, terlalu cbuk pulak dgn registration student lama. Mgg ni mmg mgg pening sedunia. mcm2 ragam/kerenah student BMI nih. Clash class la, class full la, appeal la, mcm2 la...Tp alhamdulillah, semua nye berjalan lancar. Ade la ckt2 lg yg still pending.

August 09

This month byk sgt event...

7 Aug-8 Aug 09 - Setelah 34 thn membujang, akhirnye, abgku kawin. Semua family bergerak ke terengganu darul iman, pd 6 aug 09. Nikah ni masjid kristal pd 7 Aug 09 (slps solat jumaat) n wedding nye (8 aug 09) dia gong badak terengganu (pic update later). Congrates to abg+kak ain.

13 aug 09 - All family hubby trun ke saujana impian utk uruskan catering wedding abg. Thanks to all my family in laws.

14 Aug 09 - Balqis warded for the 2 nd time. 1st time warded bcoz high fever and kali ni balqis warded sbb diarrhoea yg teruk. Disebbkan Hosp KPJ kjg full, balqis terpaksa di transfer ke kpj ampang putri. N yg kesian nye kat papa balqis, terpaksa berulang dr kjg ke ampang setiap ari. At the same day, qistina (my niece) also warded becoz of diarrhoea. So k chik (my sister) pun terpksa monitor qistina kat hospital.

15 aug 09 - Wedding my lovely brother. Terlalu sedih sebab x dpt nk attend. Ms ni balqis still kat ward. Hubby je yg blk tlg handle wedding ni.

18 aug 09 - Balqis discharged from ampang putri at 10.30pm. ANd this day jgk our wedding anniversary...just imagine this year celebrate anniversary kat katil hospital. huhuhu sungguh sedih..

19 aug 09 - start blk keje setelah hampir semgg bercuti (mc).

22 aug 09 - 1st day puasa. utk kali pertamanya dpt bersahur n berbuka dgn hubby. alhamdulillah, hubby dpt berpindah ke kl setelah hampir 4 thn bekerja di jb and 6 bulan bekerja di kuantan.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments